HEU SENTIT MAI L'EMOCIÓ DE POSAR-VOS DAVANT D'UN MICRÒFON QUE US COMUNICA AMB EL MÓN?
ÉS UNA PASSADA.


L'ONA DE SANTS-MONTJUÏC ÉS UN ESPAI DE LLIBERTAT



ESCOLTA L'ONA EN DIRECTE



VOLS FER RÀDIO?

CONTACTA AMB EL COORDINADOR DE PROGRAMES DE L'ONA DE SANTS MONTJUÏC AL NÚM. DE TELÈFON 626 064 013 O ESCRIU UN CORREU A ona@onadesants.com

Programa del dia 19 de febrer de 2011

Programa 364 de 8-11-08


Avui hem parlat de:
  • Els números de loteria, 42.927 i 3.944, en els que l'Ona de Sants-Montjuïc s'hi juga els calés. DEMANEU-NE AVIAT NO FOS CAS QUE ELS ESGOTÉSSIM, COMPTE¡
  • La crisi mata a Cupido. Les dificultats econòmiques fan canviar radicalment les preocupacions dels clients de tarotistes, vidents i endevinaires diversos. Abans la gent s'interessava més per l'amor i la salut; ara les consultes giren al voltant d'hipoteques, acomiadaments i economia familiar. Almenys això és el que es comenta al Foro Internacional de las Ciencias Ocultas y Espirituales que se celebra a l'estació d'Atocha de Madrid.
  • El bisbat de Barcelona tanca l'execici econòmic del 2007 amb 155.000 € de superàvit gràcies a una herència de 2,1 milions i de quatre donacions de més de 1,5 milions.
  • Silvio Berlusconi, ha qualificat d'"imbècils" els qui l'han criticat per dir que el nou president dels Estats Units, Barack Obama, és "jove, guapo i bronzejat". Assegura que "si no hi ha sentit de l'humor, llavors vol dir que hi ha molts imbècils".
  • Una regidora de Santa Cruz de Tenerife va protagonitzar dimarts un increïble ple municipal al demostrar obertament i amb escàs remordiment que ignora què signifiquen les sigles ONG. A la pregunta d'un regidor de l'oposició: "¿Quina és la relació d'immobles cedits a ONG?", la responsable municipal de Patrimoni, Esther Sarrautte, respon: "A Patrimoni no figura cap local cedit a ONG. Sí que hi figuren altres associacions com San Miguel, Creu Roja, etc. Però amb aquestes sigles (ONG), no".

Hem escoltat a: