HEU SENTIT MAI L'EMOCIÓ DE POSAR-VOS DAVANT D'UN MICRÒFON QUE US COMUNICA AMB EL MÓN?
ÉS UNA PASSADA.


L'ONA DE SANTS-MONTJUÏC ÉS UN ESPAI DE LLIBERTAT



ESCOLTA L'ONA EN DIRECTE



VOLS FER RÀDIO?

CONTACTA AMB EL COORDINADOR DE PROGRAMES DE L'ONA DE SANTS MONTJUÏC AL NÚM. DE TELÈFON 626 064 013 O ESCRIU UN CORREU A ona@onadesants.com

Programa del dia 19 de febrer de 2011

Programa 374 de 31 -1 - 09

Avui hem parlat de:
  • Lluís Colet, guia al Castellet i agent del patrimoni de l'Ajuntament de Perpinyà, va batre el rècord Guinness del discurs més llarg, en haver parlat sense parar durant 124 hores, i en català. La prova, que va començar dilluns, dia 12, a les deu del matí i es va acabar dissabte 17 a les dues del migdia, es va fer a l'estació de tren de Perpinyà. El sr. Colet va dedicar el rècord a tota la gent que s'ocupa de promoure la llengua catalana a la Catalunya Nord.
  • Gabriele Schulze que va desaparèixer d'Alemanya fa 12 anys va ser trobada fa uns dies en un bosc de Suïssa. L'any 1997 va marxar de casa amb poquíssim equipatge i 500 marcs perquè volia ser lliure i conèixer món. Va ser una missió "psicològica" la que la va portar a viure a boscos de França, Itàlia i Suïssa. Afirma que no temia la vida a l'intempèrie ja que, segons diu, "El bosc és molt més segur que la ciutat". La dona s'alimentava del que trobava pel bosc. Ara assegura que ha acabat la seva "missió", perquè ja "ha conegut el món i ha "ordenat" els pensaments.
  • Una noia que es fa dir Natalie Dylan va intentar subhastar al portal E-Bay la seva virginitat per aconseguir diners amb els que poder-se pagar els estudis. Després de rebre més de 10.000 ofertes el millor postor va arribar a 3.700.000 dòlars. E-Bay, finalment, va anul.lar la subhasta. Es veu que la seva germana gran va fer de puta durant unes setmanes i va guanyar prou per finançar-se la carrera. En unes declaracions al diari Telegraph Natalie va dir que "segurament s'em condemnarà per això donat que és un tabú per a molta gent, però jo no tinc cap problema amb aquesta qüestió".
  • El futbolista croata Dino Drpic i la seva muller, la model i cantant Nives Celsius, tenien un desig: fer l'amor en un terreny de joc. Dit i fet, el jugador va lograr accés lliure al estadi del Dinamo de Zagreb en una hora en la que no hi havia ningú. En el centre del camp la parella va desfogar-se a cor què vols. Vet aquí, però, que ella va explicar en una entrevista que li van fer a la televisió com havien pogut satisfer llur fantasia sexual. Tot plegat va indignar als dirigents del Dinamo de Zagreb, prèviament molestos amb el jugador, i l'han posat a la venda.
  • La presa de possessió i primeres decisions del president Obama.


Hem escoltat a: