HEU SENTIT MAI L'EMOCIÓ DE POSAR-VOS DAVANT D'UN MICRÒFON QUE US COMUNICA AMB EL MÓN?
ÉS UNA PASSADA.


L'ONA DE SANTS-MONTJUÏC ÉS UN ESPAI DE LLIBERTAT



ESCOLTA L'ONA EN DIRECTE



VOLS FER RÀDIO?

CONTACTA AMB EL COORDINADOR DE PROGRAMES DE L'ONA DE SANTS MONTJUÏC AL NÚM. DE TELÈFON 626 064 013 O ESCRIU UN CORREU A ona@onadesants.com

Programa del dia 19 de febrer de 2011

Programa 376 de 14 - 2 - 09

Avui hem parlat de:
  • Diumenge passat vam organitzar a la plaça Salvador Anglada de Sants, a Barcelona, la Calçotada popular de l'Ona de Sants-Montjuïc. Com va passar en les anteriors ocasions els amics de la ràdio i molts passavolants es van sentir atrets per l'aroma dels calçots a la brasa que envaïa el medi i que propagava la nostra proposta. Els urbanites es van trobar una part de la plaça transformada en un espai que, de sobte, els convidava a alterar el tempo i que, potser, els permetia de reviure sensacions rurals en un àmbit totalment urbà. Feia goig de veure la gran quantitat de gent que esperava pacientment la seva ració de calçots, salsa, botifarra, pa i vi mentre observaven com per mor del foc viu s'endolcien els temperamentals calçots. Si tot va bé l'any que ve hi tornarem.
  • Silvio Berlusconi compon una cançó dedicada a la seva dona a fi de revifar el seu matrimoni. Ma se ti perdo (Però si et perdo) és el títol de la cançó que haurà de servir per refer la relació amb la seva esposa, l'exactriu de teatre Veronica Lario, després de que en els darrers temps hi hagin hagut desavinences motivades pel galanteig de Berlusconi amb altres dones i per alguna situació de menyspreu. La vida privada del matrimoni s'ha esbombat gràcies a l'intercanvi de cartes entre la parella als diaris.El diari La Stampa recorda la famosa gala de televisió del 2007 en què Berlusconi va afalagar sense complexos altres dones amb frases com "si no estigués casat em casaria amb vostè" i "m'escaparia amb tu a una illa deserta".




  • Un estudiant britànic ha demandat la seva universitat per haber-li llençat una bossa amb 35 kilos d’excrements de llangardaix. Daniel Bennett va passar set anys recollint deposicions d'un tipus de llangardaix de Butàn poc estudiat, de la mateixa família de rèptils que el dragó de Komodo, per la seva tesi doctoral. Per error, una colla de neteja de la Universitat de Leeds va 'netejar' els 35 kilos de deposicions (valorats en uns 90 euros) enviant-los a l'incineradora. "Vaig anar al meu escriptori i vaig veure que les meves coses havíen estat posades en caixes y que a més s'havien esfumat el meus 35 kilos de merda", va explicar ofuscat. La investigació intentava respondre a diversos interrogants sobre la dieta, el tamany i el comportament d'aquests animals a través dels excrements.


Hem escoltat a: