HEU SENTIT MAI L'EMOCIÓ DE POSAR-VOS DAVANT D'UN MICRÒFON QUE US COMUNICA AMB EL MÓN?
ÉS UNA PASSADA.


L'ONA DE SANTS-MONTJUÏC ÉS UN ESPAI DE LLIBERTAT



ESCOLTA L'ONA EN DIRECTE



VOLS FER RÀDIO?

CONTACTA AMB EL COORDINADOR DE PROGRAMES DE L'ONA DE SANTS MONTJUÏC AL NÚM. DE TELÈFON 626 064 013 O ESCRIU UN CORREU A ona@onadesants.com

Programa del dia 19 de febrer de 2011

Programa 378 de 28 - 2 - 09

Avui hem parlat de:
  • Ryanair estudia cobrar als passatgers per fer servir els vàters. L'aerolínia irlandesa de vols econòmics estudia la possibilitat de cobrar una lliura (1,12 euros) als passatgers que facin servir els vàters, ha anunciat el seu director executiu, Michael O'Leary. "Una qüestió que ja hem estudiat, i ara ho tornem a fer, és la possibilitat d'instal•lar a les portes dels lavabos un servei de monedes perquè la gent hagi de gastar-se una lliura", ha declarat el directiu. O'Leary ha indicat que la mesura no crearà inconvenients per als viatgers que no portin monedes a sobre, ja que, segons la seva opinió, "ningú en la història de l'aviació ha pujat a un avió de Ryanair portant menys d'una lliura". La setmana passada, l'aerolínia, líder a Europa del sector de baix cost, va anunciar l'eliminació, pròximament, de tots els punts de facturació als aeroports perquè els usuaris efectuïn aquesta operació a través d'internet. "La nostra política consisteix a trobar maneres d'augmentar els ingressos per poder, així, abaratir el cost del viatge", ha explicat O'Leary.
  • A la sra. Linda Taylor es veu que li agraden els homes atès que, fins ara, ha tingut 23 marits. Té 68 anys i, per tant, encara tindrà ocasió de provar-ho algun cop més. De fet, assegura que està cercant el marit núm. 24. El primer cop que es va casar tenia 16 anys, l'any 1957, amb un home de 31. D'aleshores ençà es va fer 'adicta a l'amor'. Set anys li va durar el matrimoni més perllongat i el més curt trenta-sis hores. No recorda l'ordre de les seves parelles. Es va casar amb homes de tota mena: lampistes, músics, mecanics, barmans, un reverend, un exconvicte. Dos dels marits van acabar sent homosexuals i un altre parell la van enganyar amb altres dones. Ara fa deu anys que és soltera i ja té ganes de tornar-hi. "Ha passat molt temps desde que em vaig casar el darrer cop. Anyoro aquesta experiència", va dir la sra. Wolfe. Mentre espera el nou amor, viu en una residència per a la tercera edat.
  • Una mestressa de casa sudcoreana va batre el rècord mundial de cantar ininterrompudament al fer-ho durant més de 76 hores en un bar de karaoke a Seül, van dir els encarregats de certificar la marca. Kim Sun-Ok, de 54 anys, va batre l'anterior rècord Guinness, establert en 75 hores pel nord-americà Marcus Lapratt, va dir l'entitat Korea Record Institute. Va començar a les 11:14 del dijous i va resistir fins a les 15:21 del dissabte, després de cantar 1.283 cançons. Seguint les regles del Llibre Guinness dels rècords, Kim Sun-Ok va gaudir de pauses de 30 segons entre cançons i de cinc minuts cada hora. "La meva germana té un gran sentit de la determinació des que era jove", va dir el germà de la cantant, Kwang-Jin.
  • Retiren el carnet de conduir a una dona de 84 anys fins l’any 3000. Un tribunal nordamericà l'ha condemnat per haver tingut un accident després de que li retiressin el permís, fa uns anys, per raons mèdiques. Tot i que inicialment la condemna era fins el 2999, el jutge va decidir afegir un altre any degut al mal comportament de la dona. A més, haurà de pagar una multa de 1000 dòlars, reparació de danys i les costes judicials.


Hem escoltat a: